Traditional Safety Razors

Hvorfor skal jeg skifte

Som med alt andet, er det at vælge barberskraber et spørgsmål om præferencer. Mænd har en tendens til at favorisere brugen af kommercielle flerbladede barberskrabere, fordi de er let tilgængelige i alle supermarkeder og fordi det er den slags skraber de altid har brugt.

Generelt er mænd skeptiske over at skifte til en traditionel barberskraber også kaldet en Safety Razor, fordi de tror, at det vil være farligt og den er svær at bruge, men det er kun en myte.

En Safety Razor vil være lige så sikker, nem og hurtig at bruge som en flerbladet skraber. Læs denne artikel der forklarer, hvor nemt det er at bruge en traditionel gammeldags barberskraber. Dem der tager springet til en Safety Razor, opdager ganske hurtigt, at den gør et meget bedre job og helt uden problemer.

Multi-blade (flerbladet) fabrikanter hævder, at jo flere blade du har i din barberskraber, jo bedre bliver barberingen, en påstand der ganske enkelt er usand. Faktisk er det sådan, at jo flere blade du har i din barberskraber, jo mindre er afstanden bliver mellem bladene og jo lettere bliver de tilstoppede, hvilket gør det sværere for bladet at skære. En flerbladet skraber ender ofte med at trække håret ud i stedet for at skære det over, og da du bliver nødt til at trække skraberen flere gange hen over det samme sted for at få en glat barbering, vil det forårsage hud irritation. En flerbladet skraber har også tendens til at skære håret under overfladen af huden og beskadiger dermed den øvre overflade, så selv om du i første omgang føler at du har fået en fantastisk glat barbering, kan det ende med indgroet hår, når de forsøger at nå overfladen igen.

Hvis du lige er begyndt med traditionel barbering (med barberkost og barbersæbe/creme), vil vi normalt anbefale dig at fortsætte med at bruge en god flerbladet barberskraber, så du ikke føler at alt er nyt. Vi ved dog, at du vil få meget mere ud af dine nye barberprodukter, hvis du vælger at bruge en traditionel barberskraber fra starten og her er hvorfor:

- En traditionel barberskraber (Safety Razor) bruger et enkelt blad, som forbliver skarpt i længere tid. De skærer gennem håret uden at trække, så det kræver færre pas for at opnå en tættere barbering, og dermed får du også mindre hud irritation.

- En Safety Razor giver dig mulighed for at justere vinklen, hvormed bladet møder ansigtet, hvilket øger kvaliteten af barberingen på vanskelige områder af ansigtet.

- Stålkvaliteten, der anvendes i et godt barberblad til en traditionel skraber er ofte bedre end dem der bruges til fremstilling af barberblade med flere skær. Og disse materialer kan skærpes til en meget finere kant, hvilket betyder, at barberbladene skærer mere rent.

- Et kvalitets barberblad til en Safety Razor forbliver skarpe i op til fire uger, og en pakke på 10 blade koster en brøkdel af prisen på barberblade med flere skær. Du vil generere mindre affald og spare penge ved at bruge dem.

- En god traditionel Safety Razor vil holde din levetid og så behøver du ikke engang at købe den dyreste. Der er mange overkommelige og gode kvalitets skrabere på marked. Produceret i henholdsvis England, Tyskland og Japan.

 

Det nemme valg

Problemer med hud irritation, indgroede hår og razor burn? Vælg en Safety Razor. Du vil se forskellen med det samme.

Spar penge? Vælg uden tvivl en Safety Razor. Hvis du vælger en god kvalitet, og sørger at holde den ordentligt, så behøver du aldrig at købe en igen.

Bevidst om miljøet påvirkninger ? Vælg en traditionel barberskraber, altså en Safety Razor.

Vil du føle dig COOL? Køb dig selv en Safety Razor med det samme. Der er ikke noget mere sexet end en mand, der bruger en barberkost og en traditionel barberskraber til at barbere sig med. Ved hjælp af en Safety Razor vil du også linke dig selv til fortiden ...

Føler du et oprør mod multinationale virksomheder og monopoler? Yay! Du er officielt blevet en af vores favoritter. Gå efter en traditionel barberskraber og tilslut dig "rebellerne"

Er du lige startet? Hvis du efter at have læst om, hvor let det er at bruge en traditionel barberskraber og er du stadig i tvivl, skal du fortsætte med at bruge din flerbladet skraber et stykke tid endnu og overvej at skifte til en traditionel barberskraber senere.

Der er masser af information online om hvordan man vælger en traditionel barberskraber og hvordan man bruger den. Mit råd er kort og godt, kom i gang med at bruge Safety Razor, og jeg er ret sikker på du ikke vil fortryde det.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer bliver gennemgået inden de bliver udgivet

Shop now