Skægolier som aromaterapi

Skægolie og aromaterapi

Mænd med fuldskæg har efterhånden været på mode længe - OG, der er bare et eller anden fascinerende ved et flot velplejet fuldskæg, der understreger din maskuline personlighed og identitet.

MEN, at have et flot velplejet og sundt fuldskæg kræver vedligeholdelse.

Et skæg skal være flot og let skinnende - ikke spaltet og usoigneret. Desuden er skæghår svær at kontrollere, da det er omtrent dobbelt så tykt som normalt hår.

Det bedste produkt er en lækker plejende skægolie, som fås i mange forskellige duftnuancer. Den er nem at bruge, og tilfører dit skæg og hud pleje, fugt og vitalitet.

I løbet af dagen udsættes dit skæg for mange forskellige dufte fra mad, røg og luftbårne partikler, der suger sig til dit skæg, som en magnet og får det til at se usoigneret og spaltet ud. Med et par dråber skægolie, giver du dit skæg den bedste pleje og beskyttelse i løbet af dagen. Desuden frisker olien lige skægget op med en lækker og skøn duft.

Skægolie, som aromaterapi:

Skægget sidder meget tæt på næsens lugteorgan - så du kan med fordel, samtidig med, at du plejer dit skæg - få en god aromaterapi. Der findes næsten en duft til enhver stemning.

Mange skægolier er fremstillet af flere forskellige dufte. De fleste af vores skægolier er rene og uden kemi.

Duftene fås lige fra frisk citrus til varm cedertræ. Vælg en duft, der passer til dig. Dufte påvirker dit humør, og en god duft kan gøre dig afslappet, glad, rolig eller fuld af vitalitet.

Skægolier med citrusdufte:

Grape: Giver energi, et godt humør og øger koncentrationen

Citron: Giver vitalitet og øget fokus.

Bergamot: Virker forfriskende og opløftende.

Appelsin: En humørspreder og virker forfriskende.

__________________________________________________________________________

 

Skægolier med trædufte:

Cedertræ: Virker afslappende, beroligende og modvirker stress

Fyrrenåle: Frisker op og styrker sindet

Sandeltræ: Virker erotisk, afslappende og beroligende

__________________________________________________________________________

 

Skægolie med krydderurter:

Rosmarin: Giver øget koncentration og mental styrke.

Pebermynte: Øger koncentrationen

Lavendel: Virker beroligende og afstressende.

 

Skægolie, der indeholder ingredienser som jojoba, argan, hampfrø, ricinus, kokosnøddeolie har vist sig at være fremragende til pleje og vedligeholdelse af et flot og sundt skæg. Disse olier er neutrale, og anvendes derfor oftest sammen med én af ovenstående dufte.

Hvordan bruges en skægolie optimalt?

Ganske få dråber olie vil være nok til at pleje skægget dagligt. Start altid i spidserne og arbejd dig ind mod huden. Massere olien godt ind, det vil samtidig reducere kløe, gøre skægget blødt, holde huden sund og fugtig.

 

Regelmæssig børstning af dit fuldskæg vil stimulere huden, øge produktionen af talg og hindre et tørt skæg. Vælg altid en skægbørste, der er fremstillet med naturhår fra vildsvin eller hestehår, og som har forskellige længder og ekstra stor afstand mellem børstehårene.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer bliver gennemgået inden de bliver udgivet

Shop now