10 SIMPLE RÅD TIL EN BEDRE BARBERING

 1. Barber dig under eller efter et brusebad. Den varme damp gør barberingen nemmere og mere skånsom. Hvis du ikke har tid til et bad, så brug et varmt og vådt håndklæde til dit ansigt eller splash dit ansigt med varmt vand et par minutter før barbering.

barbering med koldt vand

 1. Brug en barbercreme eller barbersæbe til at lave dit barberskum med og påfør det ansigtet før barbering. Giv barberskummet et lille minut til at virke på skægget, alt for mange mænd kommer bare skummet på og starter barberingen med det samme.
 2. Hvis du har et meget kraftigt skæg og aldrig synes du får en virkelig tæt barbering, så skal du prøve at anvende et pre-shave produkt. Det kan være en olie eller en gel.

   

  Truefitt & Hill Preshave oil
  Truefitt & Hill Preshave oil
 3. Brug ALDRIG et sløvt og udtjent barberblad. Det ødelægger bare huden, selvom du bruger en god barbercreme.
 4. Hold dig fra engangsskrabere. De er spinkle, dårlige for miljøet og dårlige for dit ansigt. Engangsskrabere giver ikke så god en barbering som en solid godt udformet barberskraber. Du bruger dette værktøj hver dag – så køb en barberskraber af god kvalitet.
 5. Mænd bliver altid forbløffet over den meget bedre barbering de opnår, når de bruger en kvalitets barberkost. En barberkost skaber et vidunderligt cremet skum, fjerner blidt den døde hud fra dit ansigt før barbering og hjælper med at løfte skægget, så barberskraberen lettere kan ”fange” skæghåret. Brug en barberkost sammen med en god barbercreme eller barbersæbe.
 6. Brug ikke barberskum og barbergel fra en dåse med ingredienser som benzocain eller mentol. Prøv det store udvalg der findes af kvalitets barbercremer og sæber.

   

  Geo F. Trumper barbercreme
  Geo F. Trumper barbercreme
 7. Hvis du har brug for at barbere samme område to gange så skal du sørge for at påføre mere skum inden du bruger skraberen igen.
 8. Barber dig med skægretningen det er med til at minimere risikoen for razor burn, indgroede hår og anden hud irritation.
 9. Efter barbering, skyl ansigtet med koldt vand og derefter bør du anvende en beroligende aftershave uden irriterende alkohol. En fugtgivende aftershave lotion eller gel vil hjælpe din hud med at se sundere, bedre og endnu yngre ud.

 

God fornøjelse med din barbering.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer bliver gennemgået inden de bliver udgivet

Shop now