Barbering med en Safety Razor

En Safety Razor er en klassisk og traditionel barberskraber, som har været kendt siden starten af 1900 tallet. Safety Razor har altid sat standarden for den bedste barbering. Gang på gang har den leveret de mest fantastiske og tætte barberinger, der har fået mange mænd til at skifte deres mainstream barberskraber ud, og satse på "Back to Basic" - den gamle skole og bruge en Safety Razor.

Safety Razor appellerer til en bred vifte af mænd, dem der søger den super tætte barbering, dem der synes, at barbering er kunst, dem der søger et billigere alternativ til mainstream produkter, og sidst med ikke mindst, alle de mænd, der dagligt kæmper med udslæt, som røde knopper, svie og eksem, som følge af forkert barbering med en sløvt skær.

Hvorfor bruge en Safety Razor?

Der er mange grunde til, at mænd vælger, at barbere sig med denne "Old-School eller Back to Basic stil". Prisen: Udskiftning af barberblade er væsentlig billigere end de nuværende multi-bladet mainstream barberskrabere. Desuden forlænger barberbladets to sider bladets levetid.

Bedre adgang:

Bladets slankere design gør det i mange tilfælde nemmere at fjerne skægstubbe i svært tilgængelige områder, så som under næsen og mundviger mv.

Nærhed:

Mange føler, at barberblade giver en tættere og glattere barbering end multi-bladet skraberen.

Renhed:

Det er nemmere, at rengøre et barberblad for skægrester og gamle hudceller.

Barbering med en Safety Razor:

Du starter med at indsætte barberbladet i din Safety Razor. På de fleste Safety Razor skruer du bunden løs og løfter den øverste del, hvorefter du placerer barberbladet og samler hovedet på skraberen igen. Når du strammer den op, så vil bladet bøje, det er helt normalt, så du skal ikke bekymre dig. Nu er du klar til at barbere dig, generelt er det bedst at barbere sig efter at have taget et brusebad, da dette vil blødgøre dine skægstubbe og åbne porerne i ansigtet – dette er grundlaget for en tættere og mere behagelig barbering.

Dette skal du bruge til en tæt og glat barbering:

- Safety Razor, Barberblade, En god glycerin-baseret barbercreme eller barbersæbe, hvis du har en barberkost, Varmt vand, og endelig en god plejende aftershave.

Sådan får du succes med en Safety Razor:

1. Lad Safety Razor ligge i blød i varmt vand i et par minutter før brug for at varme den op, så den varme hud ikke møder en iskold klinge.

2. Varm din hud og skægstubbe godt op med masser af varmt vand enten via brusebad, en varm klud eller blot plaske varmt vand i ansigtet. Det varme vand blødgør din skægstubbe.

3. Brug en god glycerin-baseret barbercreme eller barbersæbe, der ligger sig som en beskyttende hinde på huden, så din skraber får et let og ubesværet glid til en behagelig og tæt barbering.

4. Du må ALDRIG trykke Safety Razoren ned på din hud for at prøve at få en tættere barbering. Trykket skal være let, lad skraberen og barberbladet gøre arbejdet. Skraberens vinkel på huden skal være cirka 30 grader.

5. Start som regel ved bakkenbarterne og ned.

6. Stræk huden - din skraberen virker bedst, når huden holdes stram. Når du barberer kinder eller hals, så brug den frie hånd til at strække disse områder.

7. Sørg for at skylle skraberen ofte under barberingen.

8. Barber MED skægretningen og med små træk. Gentag gerne processen flere gange for at få en super tæt barbering. Du kan også eksperimentere med at barbere mod skægretningen, denne metoden anbefales kun, hvis du har normal hud og er vant til at barberer dig med en Safety Razor.

9. Efter barbering skal du komme koldt vand i ansigtet, dette lukker porerne og vil reducere hudirritation.

10. Afslut altid din barbering med en god plejende aftershave eller fugtcreme.

11. Rengør altid din barberskraber efter brug, og tør den grundigt i et rent bomuldsklæde, så der ikke trænger fugt ind i skruen og barberbladet.

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer bliver gennemgået inden de bliver udgivet

Shop now